rommysgallery.com biedt de volgende betaalmogelijkheden. Zowel vooraf als achteraf betalen is mogelijk. Voor bedrijven is het mogelijk om, op aanvraag, ook op factuur te bestellen.

Je kunt er ook voor kiezen om het orderbedrag zelf handmatig over te maken. Dat duurt wel langer en vraagt meer tijd als iDEAL. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Ook betalen met een Bankoverschrijving is bij rommysgallery.com gratis!

 

mc_vs_ax_accpt_h_038_gif

Bij rommysgallery.com zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders altijd welkom. Je gegevens worden via een SSL-beveiligde server superveilig verwerkt. Betalen met je creditcard is bij rommysgallery.com altijd gratis!

 

paypal

Bij rommysgallery.com kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Klik op ‘Volgende’, hierdoor komt u op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
  2. Nadat u op ‘Bevestigen en doorgaan naar PayPal’ klikt ontvangt u van ons per e-mail een bestelbevestiging
  3. U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
  4. Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de rommysgallery.com waar u een bevestiging van de betaling ziet
  5. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging

Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heeft u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien u goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of uw bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

ups logo

Rembours
Als u een zending onder rembours ontvangt, moet u kunnen betalen op de afleveringsdatum vermeld in de e-mail die u ontvangt voor de aflevering.

Deze post is ook beschikbaar in: Dutch Spanish